Hírek, információk2017

Tisztel Klubtagok!

Partnereink között köszönthetjük a Láng Kft.-t mely a Magyar Daewoo-Chevrolet Klub tagjainak 20-50% kedvezményt biztosít!
FONTOS!
A kedvezményt csak a Klubtagok és a regisztrációnál megadott autóra vehetik igénybe.

A rendelés menete:
A partnereink között a Láng Kft.-nél megtaláljátok.

Várjuk szíves megrendeléseiteket!

Üdvözlettel:
Magyar Daewoo-Chevrolet Klub


2016. december 24.
2016. április 18.

Brutális Corvette Németországból

A Chevrolet Corvette Z06 Amerika talán legkiválóbb sportautója, egy lapon említhető az élvonalbeli európai és japán szuperautókkal. Versenypályán csak nagyon kevesen képesek lépést tartani vele. A német BBM Motorsportnak azonban sikerült még tovább tökéletesítenie.A BBM Motosport a munkát a 6,2 literes kompresszoros V8-as motorral kezdte, amely 650 lóerőt és 881 Nm nyomatékot küld a főtengelyre. Speciális légszívó rendszerrel, a motorvezérlés módosításával és egy Capristo kipufogórendszer felszerelésével 50 lóerő még kisajtolt a blokkból, így az kereken 700 lóerőt mozgósít.
A Z06 ezek után kapott egy pehelykönnyű, 19/20 hüvelykes OZ Ultraleggera felniszettet, amelyek csökkentik a rugózatlan tömeget. Végül a karosszériát a motorháztető alatt lapuló óriási teljesítményt kihangsúlyozó egyedi fóliával vonták be, ami nagyon jól áll a kocsinak.

A BBM feltuningolt Z06-ja mozgóképen is megtekinthető. A hangja nagyon komoly.
Forrás: http://www.autoblog.hu/tuning/brutalis-corvette-nemetorszagbol/

2016. január 11.

Európa is üdvözöl – bemutatkozott a Chevy elektromos kisautója, a BoltA General Motors a napokban zajló Las Vegas-i CES (Consumer Electronics Show) eseményen a tervezettnél hamarabb lerántotta a leplet a Chevrolet vadonatúj elektromos kisautójáról, a csúcstechnikát képviselő Volt modellről: úgy volt, hogy a Bolt a kapuit jövő héten megnyitó Detroiti Autószalonon fog bemutatkozni, azonban a modell legfontosabb jellemzőjét, a tervezett hatótávot már most megtudhattuk – persze a részleteket meghagyták Detroitra a gyáriak.
Lényeg a lényeg, a Chevrolet közleménye szerint a Bolt több mint 200 mérföldes hatótávolságra képes, ami 320 kilométernek felel meg. Ez a kisméretű/kompakt elektromos modellek között egyedülálló éréknek számít – ne feledjük, hogy például a Volkswagen elektromos modelljei 200 km alatt teljesítenek, a BMW i3 is a bűvös határ alatt van egy hajszállal, a Nissan Leaf pedig az új, feláras nagyobb méretű akkucsomaggal is ’csak’ 250 km-nél tart. Mindezek alapján akár mérföldkőnek is tekinthetjük a GM friss városi vagányát.
A kiváló képességeket a második generációs Volt lítium-ionos akkucsomagja teszi lehetővé, amit a mérnökök beleintegráltak a vadonatúj, kimondottan az elektromos Bolt modell számára fejlesztett padlólemezbe. A pontos méreteket csak a jövő héten fogja közölni a gyártó, de ránézésre egy átlagos méretű kompaktnak tűnik a modell, azonban a fokozott praktikum miatt a kategóriatársaknál magasabb a Chevy, így az összkép kissé egyterűs. A karosszéria ötajtós kialakítást kapott, a külső formaterv vagány és harmonikus, az igényesnek tűnő belsőn pedig érződik a jövő szele. A sajtóképek alapján a hátsó lábtér bőséges, a kardánalagút hiánya pedig jobb térkihasználást tesz lehetővé.
Az autó villanymotorjának teljesítményét egyelőre nem árulták el az amerikaiak, azonban biztosak lehetünk benne, hogy túl gyenge nem lehet a modell, hiszen akkor versenyképtelenné válna a tengerentúli piacon, márpedig a Chevy nagyot akar durrantani vele. Mi nagyjából 130-150 lóerői értéket tippelünk, ez a teljesítmény pedig igencsak fürgévé varázsolhatja a könnyű, picike nagyvárosi vagányt. Azt különben már tudjuk, hogy az autó elsőkerékhajtású. Rendkívül modern négykerekűről lévén szó, nem meglepő, hogy az autó multimédiás rendszere a legfejlettebb technológiai színvonalat képviseli, az okostelefonok integrációja természetesen magától értetődik, a gyári alkalmazásokkal pedig számos dolgot kérhetünk le illetve állíthatunk be távolról.
Mindemellett természetesen autonóm, vagyis önvezető funkciókkal is találkozhatunk majd, azonban kár lenne tovább tippelgetni, a jövő heti detroiti leleplezés során minden ki fog derülni. Egyedül azt sajnáljuk, hogy a Chevrolet márka kivonult nemrégiben Európából, így ilyen formában biztosan nem lesz elérhető nálunk a Bolt, azonban titkon nagyon reméljük, hogy előbb-utóbb az öreg kontinensen is felbukkan a négykerekű, mondjuk Opel emblémával. Az Egyesült Államok utcáira különben a hírek szerint októbertől érkeznek meg az első Chevrolet Boltok.


Forrás: http://autopult.hu/elektromos-autozas/europa-is-udvozol-bemutatkozott-a-chevy-elektromos-kisautoja-a-bolt.html


FONTOS INFÓ !!!!!!!!!!!

Kedves mindenki!

Mint azt az év elején jeleztük, a tagsággal kapcsolatban azt mondtuk, hogy vannak dolgok amiket el kell intézni és addig ne utaljatok tagsági díjat.
Nos örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy a dolgok megoldódtak és lehet utalni. A klub egyesületi formáját sem szüntetjük meg. Ellenben mivel a fél év eltelt ezért csak fél évet kell fizetni, persze aki akar.
Tehát 07.15-07.30 ig lehet utalni és most csak 3000.- a tagság.
Aki új belépő lenne, az természetesen megkaphatja tagsághoz járó dolgokat (nyakpánt, matrica, rendszámtábla keret).
Úgyhogy rajtra fel.

Üdvözlettel:
sznuni
Kedves klubtagok!

Az évadnyitó közgyűlésen elhangzott, hogy úgy határozott a vezetőség, hogy a klub egyesületi formáját megszünteti. A jelenlévő klubtagok egyet értettek. Emiatt most nem kell már klubtagsági díjat fizetni a 2015-ös évtől. Emiatt írtuk ki mindenhova, hogy szüneteltetjük a tagságik utalását. Akik elutalták már az összeget, azok vissza fogják kapni. Ha kérdésetek van, akkor a fórumon privátban írhattok nekem vagy a vezetőség bármelyik tagjának.
Köszönöm a megértéseteket.


Üdv:
sznuni
klubelnök
2013-2015 ös hírek