2016. 11.19. 16.00 órától EBATTA Étterem :

SZÁZHALOMBATTA ,Damjanich u. 16.
(É T L A P)

Bővebb információ és jelentkezés: (A FÓRUMON<-KLIKK IDE)BESZÁMOLÓ:

2016.11.19.
Évzáró, Ebatta kultúrkocsma, Százhalombatta


Sziasztok!

Évzáró az elnök szemével.

Ez az év olyan élünk, de nem harcolunk volt.
De eljött az év vége és megint összejött a csapat és jól éreztük magunkat.
A jövő év hozni fog változásokat.
Ezeket mind el fogom majd mondani. Nem kell félni nem anyagi változások lesznek.
A lényeg, hogy jó volt látni, hogy megint összejött a kis csapat.
Eljöttek olyanok, akik az év első találkozóján is ott voltak és most is az utolsón is részt vettek.
És volt olyan aki egy nagy utat tett meg, hogy az év utolsó találkozóját velünk tölthesse.
A gyülekező a Tesco érdi üzletének parkolójában volt és szinte mindenki el is jött, bár aki később jött már éppen nem dolgozott, de még nem volt otthon.
Amikor a megbeszélt rajt időpont eljött el is indultunk az Ebattába. Megint kitettek magukért. Ugyan azt a termet kaptuk, amit eddig, bár egy kicsit szűkösre sikeredett, de sok jó ember kis helyen is elfér.
Leadtuk a rendelést és úgy gondoltam elmondom a mondandómat. Befejezve meg is érkezett a finom kaja és elkezdtünk kajázni.
Ezután a kötetlen beszélgetés és a gyerkőcöké volt a terep. Készültem egy kis mikulás csomaggal, mert hát sajnos az alkalom napján nem leszünk együtt.
A gyerekek örültek a csokicsomagnak.
És maradtunk a beszélgetésnél, majd lassan eljött a búcsú pillanata.
Nagyon jó volt megint együtt lenni veletek és jókat beszélgetni.

Akkor nemsokára jönnek a kérések és a változás bejelentések.


Köszönöm hogy a jelenlétetekkel emeltétek a rendezvény fényét.

2016. 10.22. 10.00 órától RETRO DESIGN CENTER


SZENTENDRE, RÉV U. 4.

Bővebb információ és jelentkezés: (A FÓRUMON<-KLIKK IDE)Idézet a helyről: "Kiállításunk szeretné bemutatni azokat az örökül megmaradt tárgyakat, amelyek a 70-es 80-as években a legbecsesebbnek számítottak – sokaknak egy fél élet munkája volt például egy Trabant, Zaporozsec vagy Lada 1500-as, a jó bizonyítványért kaptunk Szputnyik kerékpárt, Riga mopedet vagy MK-25-ös magnót, robbanós TV-n néztük a VIT megnyitókat, Varia bútor került a szobánkba, gyűjtöttük a bélyeget és a szalvétákat – hogy csak néhányat említsünk a kiállításon szereplő tárgyak közül. Ezek a tárgyak ma már bemutatásra alkalmas ipartörténeti emlékek és ezt az örökséget ápolni kell és tisztázni kell a helyét a világban. Ezek a tárgyak már kikoptak a mindennapi használatból, ahogy szép lassan a keleti népautók is eltűnnek az utakról. A kiállítás célja, hogy megmentse ezeket a tárgyakat a múlt homályában való elveszéstől és bemutassa azokat egykori használóiknak és a következő generációknak egyaránt. Kulturális örökségünk részei ezek is, amiket meg kell őriznünk."


BESZÁMOLÓ:

2016.10.22
Retro Design Center találkozó, Szentendre:


Sziasztok!

A tegnapi napon volt egy találkozónk, ennek összefoglalóját leírom.

Szóval reggel kezdődött egy kis gyülekezővel, ahova csak ketten jöttünk el (NKR73 és én), bár végül is mindenki más teljesen máshonnan, a célállomás közeléből és nagyon messziről jöttek (Nagykanizsa). Janiéknál is volt igazolt hiányzás, Csilla hajnali 3-ig dolgozott, így ők is és a messziről jövőkkel a helyszínen találkoztunk.
Megérkeztük a célhoz és valahogy a turisztika természetesen nyomot hagyott a környéken, mert sehol sem lehetett ingyen parkolni.
Várakoztunk és megjöttek Yetiék majd nemsokkal később Janiék is és SRDedeonék is. Ezután bementünk a Retro Design Centerbe.
Nagyon klassz volt. Régi szoci és KGST autók és használati eszközök voltak kiállítva. A gyerekek és aki befért a kinyitott autókba be is ülhettek.
Az udvar végén volt egy régi Ikarus busz is. Felszálltunk a fedélzetre és Yetiék gépeltek is egy kis emléket az írógépen. Közben befutott Captainb és kisfia is, mert kapitányunk ELFELEJTETTE, hogy aznap van a találkozó. De legalább emlékeztettük rá és el is jöttek. Klassz volt.
Miután megnéztünk mindent, elindultunk a találkozó következő helyszínére a kajáldába. Hát itt volt egy kis gond, mert a címen egy pizzéria volt és nem az amit kerestünk. Fel is hívtuk a céget, hogy itt vagyunk, de itt csak egy pizzéria van. Erre a hölgy, azok vagyunk mi. Hát ez érdekes üzletpolitika, hogy van egy neve annak, amit kerestünk és van egy a helynek. Hát sebaj a lényeg, hogy megtaláltuk. Megtömtük a hasunkat és a múzeumnál kitalált következő helyszín felé vettük az utunkat, ami a BKV városi tömegközlekedési múzeumába. Itt a BKV régi járműveivel és pár érdekességgel találkozhattunk.
Miután kijöttünk elköszöntünk egymástól és elindultunk haza délután 1/2 5-kor.
Elszaladt ez a nap és nagyon jó hangulatban telt, nem beszélve a látottakról, amik bennünk középkorúakban ébresztett pár kellemes pillanatot.
Jó volt találkozni a tagokkal és családtagjaikkal. A gyerekek is élvezték, hiszen sok olyat láttak, amit azelőtt soha.
Egy vidám és napsütéses napot tölthettünk együtt és valóban csakis örülhetünk, hogy az időjárás az oldalunkra állt és nem rontotta el ezt a csodás napot.

Legközelebb már az évadzáró lesz, ami a terveink szerint november 19-én lesz és elméletileg Százhalombattán, de ezen még dolgozunk.

Köszönöm a megjelenteknek, hogy jelenlétükkel emelték az esemény színvonalát, aki nem jött el az sajnálhatja.


Képek a találkozóról:
(K L I K K I D E)
2016. 06.11. 10.00 órától Balatoni találkozó


BALATONSZEPEZD KÖZPONTI STRAND

Bővebb információ és jelentkezés: (A FÓRUMON<-KLIKK IDE)


2016. 04.16. 08.00 órától Túratalálkozó TARDOS MALOMVÖLGY

Bővebb információ és jelentkezés: (A FÓRUMON<-KLIKK IDE)BESZÁMOLÓ:

2016.04.16.
Túratalálkozó, Tardos, Malomvölgy:Sziasztok!

Megvolt az idei év második eseménye a Túratali.
Reggel a gyülekező helyen felsorakoztunk szépen sorban és megállapítottuk, hogy többen vagyunk, mint az utolsó kaposújlaki találkozón.
Eldöntöttük hogy merre megyünk, majd Ákos vezetésével elindultunk a második gyülekező hely felé. Kicsit félre értettük egymást, mert az M1 helyett a régi 1-esen indultunk el, de végül is mindegy, mert 10 autó konvojban haladását jó volt látni. Megcsillant egy halvány remény, hogy esetleg vissza tudunk térni a régi kerékvágásba. A megjelentek között voltak régi törzsgárdások és újoncok egyaránt. Leértünk Tardosra és egy kis kommunikációs hiba miatt a templom helyett a temetőnél fékezett a felvezető autó. Sebaj átmentünk a templomhoz, ahol a találkozó ötletgazdája Yeti és családja várt minket. Ekkor tűnt fel, hogy a kék Aveo eltűnt. Egyből eszembe jutott a híres mondat: Hova tűnt Daemon Hill? , egy kicsit átköltve: Hova tűnt a kék Aveo?
Vártunk ott még egy darabig, hátha esetleg keresnek helyet ahol letehetik a magukkal hozott csomagot. De nem jöttek, így elindultunk a cél felé.
Meglepetéssel tapasztaltuk, hogy ott már egy másik márka is felsorakozott. De végül is a fűnyírókat ott sok helyen lehetett alkalmazni. :D
Csináltunk egy gyors közös fényképet a kocsikról és egy kolléga már ment is vissza, mert sajnos elszólította a munka, de azért jó volt, hogy ott volt ő is még ha csak ilyen rövid időre.
Aztán elindultunk a TÓ felé. Elkezdtük kőrbe járni, majd mondja a szervező Úr, hogy itt kezdődik a tanösvény. Mondom remek, akkor ÉN itt megvárlak Titeket. Kissé meredek emelkedővel kezdődött és állítólag folytatódott is tovább. Csatlakozott még hozzám 3 kolléga, akik hasonlóan nem tudták volna megmászni a terepet, de a többiek mentek.
Mi ott leültük a tó partján a padra és élveztük a jó időt és a kacsákat a vízen, közben beszélgettünk az élet nagy dolgairól. Egyszer csak megcsörrent a telefon, hogy végig értek az ösvényen és ott várnak minket a BÜFÉ-nél. Visszabattyogtunk és csatlakoztunk a többiekhez, akik éppen falatoztak.
Mivel senki nem jelzett vissza, hogy akar szalonnát sütni vagy sem, ezért Attis és rajtam kívül nem is készült senki ilyennek. Sebaj majd legközelebb. Ekkor páran elbúcsúztak és elindultak haza.
Kajálás után, Kamikáze autójának klíma panelén történő javítást vehettük szemügyre.
Közben a gyerekek játszottak és jól el is fáradtak. Így lassacskán elindultunk csapatokban haza felé.
Nagyon jó kis nap volt egy kellemes társasággal, akik mint említettem, halvány reménysugarat adtak a lehetséges jövőre nézve. SOK ILYET TOVÁBBRA IS.
Köszönöm mindenkinek aki megjelent és jelenlétével emelték a nap fényét, ami most ragyogott.


--
Magyar Daewoo-Chevrolet Klub elnöke

Évnyitó: 2016.02.13.
WEKERLE ÉTTEREM 16.00 órától
1192 Budapest, Pannónia u. 15.

Bővebb információ és jelentkezés: (A FÓRUMON<-KLIKK IDE)


Várunk a megújult fórumon! A klub vezetősége

Kápolnási Tamás · 06 (20) 982-38-41 · sznuni@chevyklub-hungary.eu
Solti Zsolt · 06 (20) 924-21-03 · zsolt160@chevyklub-hungary.eu
Orosz Attila · 06 (30) 620-3317
Beke Szabolcs · 06 (70) 291-2462 · szassza@chevyklub-hungary.eu

A klub számlaszáma: 11705998-21267103-00000000 OTP Bank Nyrt
Levelezési cím: 1201 Budapest, Baross u. 103.
e-mail cím: chevyklub2003@gmail.com