Hírek 2019

Sziasztok,

Megvolt az évzáró is.
Azt kell mondjam, hogy ez az év elég nehezen telt el.
Tele volt problémákkal és olyan helyzetekkel, ahol embereknek nem tetszettek dolgok, amiket ugyan meg tudok érteni, de azt hiszem végül is minden elég jól sikerült.
Az évzáróra nem készültem fel rendesen. Se jelenlétit nem vittem, se beszéddel nem készültem. A mostani helyzet idén az évzáró helyszínén nem adta ki, hogy én ott idegenek előtt szónokoljak. Emiatt nem is tartottam semmit se. A végén ott maradt a vezetőség 80%-a és pár ember, akiket bevontunk a beszélgetésbe, de érdemleges dolgokról nem beszéltünk, mert úgy gondoltuk, hogy majd úgyis adja a helyzet magát jövőre. Minden évben sokat készülünk és a végén el kell vetni sok mindent, mert sajnos nem az lett amit akartunk. Így majd meg fogjuk mondani időben mi hol és miért lesz. Aki jön az jön, aki nem tud annak sajnáljuk ez van.
Nem tudunk sajnos mindenkinek az igényeinek megfelelően csinálni mindent. Ellenben én úgy gondolom, hogy sok más csoportnak tagjaként én is megnézem mikor mi lesz és ha tudok megyek, ha nem akkor nem. Szóval ez lesz és ennyi.
De hogy mégis mi is volt az évzárón? Hát gyülekezőt Érdre a TESCO parkolóba beszéltük meg. Jómagam és Szabi és párja jóval a tervezett idő előtt ott voltunk.
Majd megjelent Tomi61 és családja. Ezután bementünk meginni egy jó feketét és ott fogyasztás végén telefonáltak rám, hogy mi van, mert ott várnak engem sokan.
Hát valóban. Megjött majdnem mindenki, aki beírta magát. Kivéve egy pár ember, akik nem olvasták el rendesen a plakátot és egyből oda mentek az étteremhez.
Nem baj. A lényeg, hogy ott voltak.
Átgurultunk a kultúr kocsmába, elfoglaltuk a nekünk kijelölt asztalokat és hát meg is telt velük az étterem hátsó része. Ez nem azt jelentette, hogy kicsi a helység, hanem hogy oskan voltunk. Ez jól esett. Jó volt rég nem látott emberekkel találkozni, még olyannal is mint zsolt160, aki ennek a klubnak alapító tagja volt és még mindig itt van közöttünk és a márkahűségét is tartja. És már hozták is a rendeléseket. Volt némi fennakadás, de a lényeg, hogy mindenki megkapta, amit kért. Szóval rendicsekk.
Aztán jó pár órával késűbb el kezdtek szállingózni az emberek hazafelé. Volt pl. a Szassza és párja, akinek Szombathely mellé haza is kellett mennie. De jól esett nagyon, hogy eljöttek. A gyerkőcöknek kiosztottam egy kis mikulás csomagot, ha már télapókor nem leszünk egy helyen.
Aztán eljött a búcsú ideje és mindenki ment a dolgára.
Összegezve ez is egy jó kis program volt, bár idén nem produkáltam magam, ami lehet jót is tett neki.
Várok mindenkit jövőre is a programjainkon.

Üdv:
Sznuni

Várunk a megújult fórumon! A klub vezetősége

Kápolnási Tamás · 06 (20) 982-38-41 · sznuni@chevyklub-hungary.eu
Solti Zsolt · 06 (20) 924-21-03 · zsolt160@chevyklub-hungary.eu
Orosz Attila · 06 (30) 620-3317
Beke Szabolcs · 06 (70) 291-2462 · szassza@chevyklub-hungary.eu

A klub számlaszáma: 11705998-21267103-00000000 OTP Bank Nyrt
Levelezési cím: 1201 Budapest, Baross u. 103.
e-mail cím: chevyklub2003@gmail.com