Kedves Daewoo-Chevrolet tulajdonosok és látogatók!


A klub megalakításának ötlete 2003 augusztusában merült fel. De a történet nem itt kezdődik, hanem a 2000-ben megalakult Matiz klubbal, ami a kiskocsi népszerűsödésével együtt lassan növekedett.
2002-ben azonban sajnos be kellett látni, hogy nem specifikálódhatnak egy típusra, ezért megváltozott a név Matiz klub 2000 és Daewoo barátok klubjára. Soraikba fogadták a nagyobb Daewoo testvérek tulajdonosait is. Sajnos ez  sem hozott nagy előrelépést, talán nem a megfelelő időben tették, így 2003-ban megalakult a Magyar Daewoo Klub.A klub azt tűzte ki célul, hogy összefogja a Magyar Daewoo tulajdonosokat és találkozókkal, partnerek beszervezésével egy kellemes társaságot hozzon létre. Az első fél évben jelentősen megnövekedett a tagjaink létszáma és úgy éreztük jó úton járunk.
2004 Januárjában alapító ülést tartottunk és ismertettük az éves programunkat.
2004 május 12-én a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság a Magyar Daewoo Klubot bejegyezte a társadalmi egyesületek közé.
Az év eleji gyűlésen elmondottakhoz hűen, 2004-ben már több programot is tartottunk. Ezt a gyűlést minden évben megismételjük, hogy a tagjaink képet nyerjenek a klub anyagi helyzetéről valamint a tervezett találkozók időpontjairól.
2004 közepe felé a Daewoo  nevet itt Magyarországon, és Európa sok országában, a Chevrolet váltotta fel, így mi is alkalmazkodtunk ehhez és megszavaztuk, a tagjainkkal együtt, a klub új nevét, ami a mai napig is megmaradt, ez pedig a Magyar Daewoo-Chevrolet Klub lett.
Ezek után partnereket kerestünk és keresünk még mindig, hisz a taglétszám növekedése megköveteli a fejlődést. Partnereink létszáma egyre növekvőbb tendenciát mutat.
A találkozóink száma is sokasodott, a 2009-től már két nagy találkozónk is van. Az egyik Kaposújlakon a másik Debrecenben. A 2010-es év hozta a legnagyobb előrelépést a klub életében, ugyanis kapcsolatba kerültünk a Chevrolet Magyarországgal.
Ennek keretei között például, eljutottunk a hazai és pár külföldi WTCC-s futamra, ahol testközelből is megnézhettük ennek az eseménynek a színpadok mögötti életét is. Valamint a közös programok is megszaporodtak.
Céljaink:
 – Olyan partnerek keresése akik támogatják az egyesületet (akciókkal, kedvezményekkel, rendezvények szervezésében, stb.)
 – Internetes tájékoztató oldal fenntartása ( www.daewooclub.hu · www.chevroletclub.hu · www.chevroletklub.hu · www.chevyklub.hu · www.chevyklub-hungary.eu).
 – Rendezvények szervezése, ahol a Klub tagjai összejönnek és különféle programokkal és nyereményjátékokkal múlatják az időt.
 – Segítőkész társaság megalakítása, akik egymás segítségére állnak, ha szükséges.
 – Olyan tudásbázis létrehozása, ami minden márkakedvelő segítségére lehet.
Idén már kitaláltunk egy nagyon jó szlogent is, ami szerintem teljes mértékben tükrözi a klubot:
 
Egy klub, ahol jól érzi magát az ember.

Ehhez tartva magunkat, folytatjuk munkánkat a klubtagok és a Daewoo-Chevrolet tulajdonosok érdekében

Várunk a megújult fórumon! A klub vezetősége

Kápolnási Tamás · 06 (20) 982-38-41 · sznuni@chevyklub-hungary.eu
Solti Zsolt · 06 (20) 924-21-03 · zsolt160@chevyklub-hungary.eu
Orosz Attila · 06 (30) 620-3317
Beke Szabolcs · 06 (70) 291-2462 · szassza@chevyklub-hungary.eu

A klub számlaszáma: 11705998-21267103-00000000 OTP Bank Nyrt
Levelezési cím: 1201 Budapest, Baross u. 103.
e-mail cím: chevyklub2003@gmail.com